maanantai 3. elokuuta 2009

Pian alkaa koulu..

Ensimmäinen reissu ohi Mexicossa ja tykkäsin!!!Bussissa nukuin sen joku 9h heräämättä! Beto tutustutti mua Guadalajaraan ja se on iiiiiso kaupunki! Paljon isoja ostoskeskuksia :P Ennen ympärillä oli itsenäisiä kaupunkeja, jotka nykyään kuuluu metropolialueeseen. Ihana kaupunki! Taas takkuaa ajatus suomeksi.. On kyllä niiiin paljon parempi liikkua paikallisten kanssa! Muuten mun visiitti oisi rajottunut lähinnä vaan ihan ihan keskustaan. (Ja auto oli makea mazda 3 ;) ) Myös Beton perhe oli oikein mukava, pitää vierailla toistekin. Uusia makuelämyksiä oli tällä kertaa kana/liha/maissi keitto, johon lisättiin salaattia, retiisiä, sipulia ja chiliä. Ja ravintolassa sushi a la mexicana, se oli hyvää! Japanilaiset saattaisivat suuttua, mutta mun mielestä tämä oli huomattavasti parempaa! Tietysti oli loistavaa tutustua johonkin, joka on asunut Suomessa ja ymmärtää minkälainen maa se oikeesti on ja minkälaisia suomalaiset on :D Ja oli kiva kuulla suomenkieltä pitkästä aikaa, tajusin myös kuinka kamala kieli se on opiskella!
Jonkin verran sain tutustua mexicolaiseen taiteeseen ja lisää odotan! Miten saan tuotua vaatteiden, kenkien lisäksi vielä tauluja yms??? Ehkä täytyy sitten mielummin karsia vaatteista ja kengistä. Niin, että kaikki, jotka olette tänne tulossa: varautukaa, että ahdan jotain laukkuunne..
Ainiin, suihku oli kunnolla lämmin ja tuli jopa kohtuullisella paineella ;) Ja sain fazerin sinistä, tosin unohdin syödä koko patukan, mikä rupesi niin harmittamaan bussissa. Myöskin harmitti lähteä niin pian :(

Tänä aamuna tulin takasin Cuernavacaan, siirsin kamani Miguelin perheestä väliaikaseen asuntooni, joka on keskustassa. On kyllä loistavaa, että täällä ollaan niin vieraanvarasia. Mutta silti tuntuu kivalta ihan maksaa vuokraa eikä vaan hengailla toisten kodeissa ;) Ostin ison suklaakakun Miguelin perheelle leipomosta kiitokseksi, kovin pieneltä tuntui antaa moinen..
Uudesta huoneessa löytyy kaikki tarpeellinen: sänky ja hylly. Ulkona on pihakeittiö ja uima-allas. No altaalla ei ikin ketään näy, joten ehkä mäkään en siihen ihan heti mene löhöömään.

Yep. Huomenna alkaa jo koulu :( Tai orientaatio viikko. No kiva nähdä muitakin vaihtareita, enpä olekaan vielä muihin tutustunut kun mexicolaisiin, jota en tosin pidä kun positiivisena asiana. Harmi, että osaavat niin hyvin englantia, olen ollut hyvinhyvin laiska harjottelemaan espanjaa toistaiseksi.

Nyt syömään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti