lauantai 10. lokakuuta 2009

¿Cómo se dice...?

Kylläpäs mä nyt olen ahkera kirjottaja:) Johtuu pitkälti siitä, että nytkin pitäsi istuu tässä koneen ääressä ja opiskella; ei suinkaan siitä, että nyt olisi kovasti tapahtunut mitään erikoista.


Ihanaa, ihanaa, espanja alkaa sujumaan paremmin. Ihme jos ei alkaisi, viimeset pari viikkoa oon viettänyt mexicolaisten kanssa melko tiivisti.Välillä turhaudun kyllä kun ei vaan löydy oikeet verbimuodot nopeesti ja sanoja puuttu valtavasti,mutta...


Pääsin vihdoin kampaajalle, kaksi kuukautta sen kun olen halunnut tehdä. Tämäkin tapahtuma yllättäen vei paljon aikaa, yksi typy pesi hiukset, toinen kuivasi ja suoristi, poitsu leikkasi ja neljäs henkilö viimeisteli, huh. Oli semmonen oikeen supertrendikkään näkönen hair center, myöskin superkalliin näkönen, joten vähän kauhulla odottelin maksuhetkee: tittidii 9 euroo. Täytyy varmaan mennä värjäänkin pian :P Niin ja lopputulos erittäin kiva, katsoin kyllä kauhuissani lattialla, missä pisimmät hiussuortuvat oli yli 20cm :O


Eilen Moreloksessa, eli tässä osavaltiossa tapahtui 14 murhaa! Huiui. No mua rauhoteltiin, että nämä liittyvät pääasiassa huumediilereihin ja tää on erittäin harvinaista moreloksessa. En sitten ole varma nähtiinkö yksi näistä tapauksista.. Ajettiin pienen sairaalan ohi, jonka pihassa retkotti mies, kohtuullisen eloton näky.. Pian ajettiin uudestaan ohi, paikalla melkosesti poliiseja ja kovasti kaaoksellisen näkönen tutkimus menossa ruumiin ympärillä. Toinen perjantai-illan piristäjä: autopistalla oli tien vieressä poliisiauto, huolimatta Renen huudosta no mires, no mires tietenkin katsoin ja siellä poliisi keräili jotain pientä myttyä tienpielestä, kovin vähän enää ihmislapseksi tunnistettavaa :( Shocking...

Vähemmän shokeeraava näky samalla reissulla, suoraan jostain turvallisuus työssä: älä tee näin! (Harmittaa niin ettei taas ollut kamera mukana!) Mies oli keskellä kohtuullisen leveetä runsasliikenteistä tietä korjaamassa liikennevaloja, ko. valot roikkuivat vaijerissa (korkeella!) tien yläpuolella ja miekkosen tiikkaat nojasivat ainoastaan näihin valoihin, kiinni tämä piti nipusta sähköjohtoja.. México...näky kyllä sai mut repeen täysin kaikessta vaarallisuudestaan huolimatta. Takasin päin mennessä tilanne poikkesi niin, että tikkaissa keikkui kaksi miestä..

Muuten oli erittäin ihanan rauhallinen perjantai. Vihdoin opin Renen äitin avustuksella tekeen papumössöä, oon niin rakastunut kyseiseen ruokaan! Jännä kyllä, ennen kun en digannut pavuista sitten yhtään. Huomenna mennään vissiin ratsastaan :D :D Paikka on parin tunnin automatkan päässä täältä, on kuulemma upeet maisemat ja ratsastuksen lisäksi jotain muutakin aktiviteettia, jeje.


Löysinpä taas uuden paremman kahvinkin mercadolta, juurikin tässä jauhoin pavut ja odottelen valmistumista :P Ja niin kuin aina lauantaisin, kuuntelen naapurissa harjottelevaa orkesteria, miten ne voikin olla huonompia joka kerta!!?? Tästä huomaankin, että on toinen viikonloppu peräkkäin Cuernassa eli voisi ens viikonlopuksi suunnitella jotain pikkumatkaa, rahaakaan ei ole hetkeen mennyt mihinkään :)

Mutta mutta, jospa nyt alkaisin sen opiskelun, että pääsen viel viettään lauantaipäivää muutenkin kun tässä kotialtaalla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti